Kinderen

Voor de jonge reizigers valt er genoeg te ontdekken en te beleven op de VRMK-beurs. En natuurlijk staat alles in het teken van ver op reis gaan. Wil je weten weten aan welke superleuke activiteiten de kinderen kunnen deelnemen? Lees dan verder.

Wereldspel bij Sawadee
Hoeveel weet jij van andere landen in de wereld? Test je wereldkennis bij Sawadee Familieavontuur en maak kans op mooie prijzen!

Levensgroot kwartet & op de foto in een echte Riksja
Bij de stand van Riksja kun je meedoen met een LEVENSGROOT kwartetspel. Je krijgt daarna ook nog eens een kwartetspel in klein formaat mee naar huis. En heb je wel eens in een echte Riksja gezeten? Daar hoef je niet voor naar Indonesië! Op de VRMK-beurs heb je de kans om zittend in een riksja op de foto te gaan.

Kunst maken van afval
In Costa Rica woont Erian, een kunstenaar die van afval de prachtigste kunstwerken maakt. Bij de stand van Edventure kun je net als Erian aan de slag met afval. Weet jij er iets moois van te maken?

Loomen
Een Chinese Amerikaan zag zijn dochter spelen met elastiekjes en kwam zo op het idee dat uitgroeide tot een wereldwijde rage: loomen. Bij 333TRAVEL kun je naar hartenlust armbandjes, hamstertjes of jouw lievelingsdiertje loomen.

Wilde Dieren Quiz
Wat is het snelste dier van Afrika? En wat het grootste? Test je kennis over wilde dieren bij de stand van Club@frica en maak kans op een leuke prijs!

Schminken
Jij mag kiezen, wil je een tijger worden of liever een bijzonder vlinder? Of misschien ben je wel dol op zebra’s! Bij Sandra van Koning Aap kun je je laten schminken..


Ook bij Koning Aap: Chinese lampionnetjes knutselen!

Doe de shake bij Vámonos Travels
En maak zo’n heerlijke (alcoholvrije) cocktail!

Projects Abroad
Vertel met een tekening wat jij zou doen voor kinderen die nooit op vakantie gaan en win een prijs.

Marokkaans Memory
Wist je dat kinderen hier meestal veel beter in zijn dan volwassenen? Speel bij Dades Reizen het Marokkaans Memoryspel. En ontdek nu al hoe leuk Marokko is. En als je ouders op de VRMK-beurs een reis naar Marokko boeken, krijg je het Marokkaans Memoryspel cadeau!

Doe de DImsum Twist.
Kleur, knip, plak en draaien maar…
Je eigen Dimsum Twister: de kortste film door jezelf gemaakt!

Bekijk hier de folder met kinderactiviteiten:
Kinderactiviteiten-A4