Familievoorstelling Loet Moet

Ruth Bakker speelt Loet Moet op de Verre Reizen met Kinderen Beurs

Rabo Jong Talent Ruth Bakker komt met haar bekroonde familievoorstelling Loet Moet naar de Verre Reizen met Kinderen Beurs! Ruth won afgelopen jaar al de Publieksprijs in Nederland en Vlaanderen met deze prachtige familievoorstelling en is bekend van haar voorstellingen met Dikkie Dik en Dirk Scheele.

Loet Moet is een muzikale en interactieve familietheatervoorstelling vol liedjes en (poppen)spel. Hierin is de artistieke duizendpoot Ruth te zien als het stoere meisje Loet.

Loet zingt, danst en speelt het liefst de hele dag. Maar dat kan niet, want ze moet heel veel. Op een dag besluit ze dat ze niets meer wil moeten en ze voor altijd op haar kamer blijft. Hier verdwijnt ze samen met Oma uit het fotolijstje en Jenny, haar pratende lievelingsknuffel, in haar eigen fantasiewereld en doet ze alleen nog maar wat ze zelf wil. Maar dan komt Gekke Tante Toos langs..

Ruth Bakker staat bekend om de goede band die ze binnen korte tijd met haar publiek creëert. Kom dit zelf beleven op de Verre Reizen met Kinderen Beurs.

Loet Moet is hier te zien op 2 november om 11.00 uur en 15.00 uur.

Na de voorstelling kun je met Loet op de foto en is haar prentenboek en dvd van de volledige voorstelling ‘Loet Moet’ te verkrijgen.

Bekijk een voorproefje van Loet Moet op haar website www.ruthbakker.com .

Flyer Loet Moet V150 door Ruth Bakker DEF Z